To social- og sundhedsassistenter kåret som velfærdstalenter

To social- og sundhedsassistenter kåret som velfærdstalenter

KommuneNyheder - To social- og sundhedsassistenter kåret som velfærdstalenter


Helena fra Stevnshøj og Amalie fra Plushøj er kåret som velfærdstalenter for deres arbejde og engagement overfor borgerne på kommunens plejecentre. Forleden mødte de borgmester Anette Mortensen, som ønskede tillykke.

’Det er utrolig flot, at vi har to ansatte fra Stevns Kommunes plejecentre, som er blevet kåret som velfærdstalenter. De brænder virkelig for deres job og for at gøre en forskel for både borgere og kolleger i det daglige, og det er med til at gøre en forskel for vores velfærd. De gør et vigtigt stykke arbejde til stor inspiration for andre, og det fortjener de at blive hædret for som rollemodeller, fortæller Anette Mortensen, borgmester i Stevns Kommune.   

Det er Pensam og Foa Ungdom, der for tredje år i træk står bag initiativet Velfærdens Talent, hvor velfærdstalenter bliver udvalgt blandt nomirede fra hele landet. 

Helena og Amalie blev i forrige uge mødt af FOA, som overraskede med at komme forbi og fejre de to velfærdstalenter på Stevnshøj og Plushøj. Forleden blev de mødt af borgmester Anette Mortensen og kommunaldirektør Per Røner, som ønskede dem stort tillykke med titlerne. 

Fakta:

Initiativet Velfærdens Talenter er skabt for at vise anerkendelse og give et skulderklap til unge under 35, der hver dag passer på samfundet, ældre, børn og syge.

Alle kommuner har i den senere tid haft mulighed for at indstille unge ansatte. Det er et dommerpanel med repræsentanter fra PenSam og FOA Ungdom, der har udvalgt talenterne.  

Indstilling af Helena fra Stevnshøj:

Jeg er i den grad imponeret over Helenas arbejde. Hun er opsøgende, motiverende, nytænkende og udviklende. Hun er altid smilende, yderst empatisk og er kanon afholdt af borgere og kolleger. Helenas faglige tilgang til det rehabiliterende arbejde afspejler sig i alt, hvad hun gør og siger. 

Det er utrolig flot på den korte tid Helena har været ansat hos os, at hun bidrager til at løfte det faglige niveau. Hun understøtter og motiverer borgerne til at styrke deres egenomsorg med udgangspunkt i borgernes egne mål. Helena har med sin rehabiliterende indsats opnået fantastiske resultater og har bidraget til, at flere borgere har oplevet et funktionsløft.   

Mvh Tine Nygaard Gylling, leder af og Plejecenter og Rehabiliteringscenter Stevnshøj

Indstilling af Amalie fra Plushøj:

Amalie er en super, dygtig social-og sundhedsassistent, der arbejder meget målrettet både med SSA-opgaverne og som forflytningsvejleder. Amalie har medvirket til, at plejecentret har fået styr på sine hjælpemidler. Hun er en super medarbejder, fleksibel og altid i godt humør.

Amalie forholder sig fagligt til udfordringer, og hun løser altid sine opgaver med en fagprofessionel tilgang. Hvis man i personalegruppen drøfter uenigheder/udfordringer, så holder Amalie fokus på fagligheden og argumenterer. Hun går efter den bedste løsning for borgeren. Hun er medskaber af det gode arbejdsmiljø og medvirker til, at Plushøj er en god arbejdsplads. 

Mvh Yvonne Herzberg, leder af Plejecenter Plushøj
 

Se den originale nyhed fra Stevns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen