Forslag til lokalplan for nyt friplejehjem i Hundige i otte ugers offentlig høring

Luftfoto Til Lokalplan 11 54

Kontakt

Plan

Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 96 40
plan@greve.dk

Forslag til lokalplan for nyt friplejehjem i Hundige i otte ugers offentlig høring

Forslag til lokalplan for det nye friplejehjem i Hundige er i høring frem til 21. august 2020.

Greve Kommune har i Planstrategi 2019 fokus på, at kommunen skal forsætte med at være en by til det gode liv – hele livet!

Befolkningsfremskrivningen for Greve Kommune viser, at godt 60 procent af den forventede befolkningsvækst i 2030 er ældre borgere over 80 år.

Det genererer et behov for flere plejehjemspladser end kommunen har i dag. For at være på forkant med udviklingen har Greve Kommune et ønske om, at der skal opføres et plejehjem i forbindelse med udviklingen af Hundige Øst tæt på Hundige Station.

Høring om lokalplan for friplejehjem

I efteråret 2019 havde Greve Kommune et areal mellem Frydenhøj Allé og Hundige Centervej i udbud med henblik på opførsel af et plejehjem med plejeboliger. Den valgte byder ønsker at opføre et friplejehjem med 75 plejeboliger.

Greve Kommune har dermed udarbejdet et forslag til lokalplan for det nye friplejehjem i kommunen. Den 22. juni vedtog Byrådet at sende forslaget i høring.

Den videre proces

Høringen løber frem til den 21. august, og Greveborgerne har i høringsperioden mulighed for at indsende høringssvar, som efterfølgende bliver behandlet politisk. De kan sendes på mail til plan@greve.dk.

Greve Kommune forventer, at lokalplanen kan vedtages endeligt i efteråret 2020.

Se forslag til lokalplanen, og hvordan du afleverer et høringssvar: Kommuneplantillæg nr 5 og Lokalplanforslag nr. 11.54 for Friplejehjem i Hundige Øst

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen