Socialforvaltningen åbner COVID-nødovernatning til hjemløse i Multihallen på Amager

30 nødovernatningspladser til Københavns hjemløse åbner i aften den 30. december i Multihallen ved siden af Kofoeds Skole på Amager.

Smitte med coronavirus skal mindskes – også blandt byens hjemløse. Derfor åbner Socialforvaltningen et COVID-nødovernatningstilbud på Jenagade 21 på Amager, hvor 30 senge er sat op med god afstand imellem, så smitten forebygges og presset på øvrige natcafeeer og nødovernatningspladser falder.

Nødovernatningspladserne på Amager supplerer de øvrige tilbud til hjemløse som natcafépladser og de frivillige organisationers nødovernatning.

COVID-nødovernatningspladserne i Multihallen på Amager er indtil videre åbent fra kl. 21.00-8.00.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune