Sommersjov for børn i Stevns Kommune


Et flertal i Folketinget bevilgede for kort tid siden en sum penge til kommunerne, så de i sommerperioden kan tilbyde en bred vifte af aktiviteter til børn og unge.

Stevns Kommune har fået 767.000 kr., som foreløbig er omsat til ca. 30 forskellige muligheder.

‘Vi har haft Aktiv Sommer i mange år, men det her er nyt. På grund af corona, måtte vi desværre aflyse en del af Aktiv Sommer-aktiviteterne, fordi vi ikke vidste, om vi kunne og måtte gennemføre dem. Derfor er jeg også rigtig glad for, at vi nu har fået denne mulighed, så vi har nogle ekstra og rigtig gode tilbud til de børn og unge, som er i Stevns hen over sommeren’, fortæller borgmester Anette Mortensen, og fortsætter.

‘Aktiviteterne er kommet i stand på meget kort tid, og jeg er imponeret over, at det kunne lade sig gøre at stable et så varieret program på benene. Vi er ikke helt klar endnu til at offentliggøre det endelige program, men vi knokler på med det, og det vil kunne ses på stevns.dk en af de nærmeste dage. Enkelte af tilbuddene strækker sig ud over sommerferien og ind i begyndelsen af det kommende skoleår. Det skulle gerne medvirke til øget trivsel blandt børn og unge og til at understøtte læringen efter den helt særlige coronatid’.

Se alle aktiviteterne her på stevns.dk. Her kan du også se, hvordan du tilmelder dig.

Alle aktiviteter bliver gennemført under hensyn til corona.

Aktiviteterne gennemføres både af ansatte i og uden for kommunen. De 767.000 kr. bruges til lønudgifter, materialer, rekvisitter mv.

Hvem kan deltage?

Aktiviteterne er målrettede børn og unge i alderen 6-17 år, men vær opmærksom på, at nogle aktiviteter er målrettede konkrete aldersgrupper.

Sidst opdateret

03.07.2020

Se den originale nyhed fra Stevns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen