Buskmosevej fra Kværs til Ravnsbjergvej spærret til og med september

Buskmosevej fra Kværs til Ravnsbjergvej spærret til og med september

På grund af renovering vil Buskmosevej være spærret fra den 29. juni 2020. Cykelstien er fortsat åben, og det vil være muligt at komme ind til beboerne på strækningen fra Kværs.

Sønderborg Kommune renoverer Buskmosevej fra Kværs til Ravnsbjergvej, hvorfor vejen spærres fra mandag den 29. juni til ultimo september. Se strækningen på billedet nedenfor.
 
Vejen forstærkes og gøres 1,5 m bredere, så den tiltagende tunge trafik kan betjenes. Der etableres nye grøfter i den sydøstlige side af vejen, hele vejens opbygning forstærkes samtidig med at vejen udvides til 7 meter.
 
Renoveringen sker i 3 faser: Først etableres nye grøfter og der udgraves til breddeudvidelse af vejen ind mod cykelstien. Dernæst renoveres kørebanen og sidst afsluttes med færdiggørelse af rabatterne.
 
Vejen forstærkes ved at genanvende de eksisterende materialer og tilføre genbrugsasfalt. Renoveringen afsluttes med et nyt lag asfalt. Projektet følges af Vejdirektoratet, som opsamler viden og dokumentation for at metoden kan anvendes i resten af landet.
 
Der er skiltet med omkørsel, og spærringen varer til og med september 2020.

Kontaktinformation:

Afdeling Projekt & Anlæg

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top