Nu kan du blive Coronatestet i Stevns Kommune


Stevns Kommune har på det seneste fået flere henvendelser med ønsker om at kunne blive testet for Corona lokalt i Stevns. Det har vi lyttet til sammen med Region Sjælland, så nu bliver det muligt fra uge 44.

‘Nogle gange kan det godt betale sig at række en finger i vejret og fremsætte et ønske’, fortæller borgmester Anette Mortensen, og tilføjer:

‘Det er der nogle stevnsboer, som har gjort på vores Facebook-side, og derfor tog vi en snak med Region Sjælland om mulighederne. Det så de positivt på, og derfor er jeg glad for, at vi så hurtigt har kunnet stable en lokal løsning på benene, så alle stevnsboerne ikke skal til Næstved, Roskilde eller København, hvor der er flest tider at få’.

Det lokale ‘testcenter’ får til huse på Stevnshøj i Store Heddinge, hvor kommunen har et lokale, som lever op til de krav om f.eks. hygiejne, ind- og udgange mv., der skal overholdes for at kunne afvikle testen på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde.

Testlokalet ligger på Stevnshøjvej 99, og åbner tirsdag den 27. oktober. I uge 44-46 har testcentret åbent om tirsdagen og fra uge 47 både tirsdage og torsdage. Testcentret har åbent fra kl. 10-15.

Sådan bestiller du tid til test

  1. Gå ind på coronaproever.dk (fra uge 43)
  2. Vælg adressen ‘Stevnshøjvej 99’
  3. Vælg den tid, du gerne vil testes

Hvem kan blive testet?

Testfaciliteterne i Stevns er for de borgere, som ikke har symptomer på Covid-19 (det såkaldte sam-fundsspor). Har du symptomer på Covid-19, så tal med din læge om, hvor du skal testes.

Sidst opdateret

13.10.2020

Se den originale nyhed fra Stevns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top