Fællesskabsstafetten 2021 | Stevns Kommune


Vil du med i fællesskabet? I Fælleskabsstafetten inviterer vi vores mange forskellige foreninger og fællesskaber dig indenfor.

‘Vi er så småt ved at få genstartet foreningslivet efter Corona, og vi trænger sådan til at mødes og mærke vores fællesskab med hinanden’, lyder det fra formanden for Stevns Frivillighedscenter, Johnny Andersen. 

‘Stevns Frivillighedscenter og Stevns Kommune satser stærkt på, at Fællesskabsstafetten kan gennemføres i år. Sidste år var vi godt i gang med planlægningen, men vi måtte desværre aflyse på grund af Corona. Vi fik lavet en lille film, med nogle af de mange foreninger, der skulle bære Fællesskabsstafetten rundt på Stevns. I år skal det lykkes’, siger Stine Rehn, der er sundhedskonsulent i Stevns Kommune. 

‘Vi vil gerne bruge Fællesskabsstafetten til at vise de mange gode foreninger og fællesskaber, som vi har rundt omkring på Stevns. Og forhåbentlig give endnu flere lyst til at være med’, tilføjer Yasmina Liv Zacares fra Fritidsområdet i Stevns Kommune.

Fællesskabsstafetten er inspireret af succesen fra Slagelse Kommune, som i efteråret 2019 arrangerede en Fællesskabsstafet for første gang. Her deltog mere end 100 lokale foreninger og fællesskaber i uge 41 i en fællesskabsstafet, der strakte sig over en 125 kilometer lang rute gennem Slagelse kommune. Fællesskabsstafetten er en depeche, der vandrer fra forening til forening, fællesskab til fællesskab. I år starter depechen sin vej rundt på Stevns, fredag den 24. september kl.15.00 i Stevns Frivillighedscenter i Hårlev. 

‘Du kan bruge stafetten til at opdage nye fællesskaber, du kan være med til at transportere stafetten, og ikke mindst møde op og deltage i de aktiviteter som foreningerne afholder undervejs. Stafetten afsluttes onsdag den 29. september på Sundheds- og frivillighedscenteret. Vi glæder os til at se rigtig mange’, slutter Lena Bach, daglig leder af Stevns Frivillighedscenter

Det første planlægningsmøde har været afholdt med flot deltagelse af 21 foreninger og det endelige program for Fællesskabsstafetten vil blive annonceret i Stevnsbladet i uge 37.

Sidst opdateret

26.08.2021

Se den originale nyhed fra Stevns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen