Stjernestunder fra plejecentrene i Norddjurs Kommune

På vores plejecentre i Grenaa sker der i disse tider rigtig mange fantastiske initiativer, der forsøder tilværelsen for vores beboere.

Således har beboerne på Plejecenter Violskrænten & Grønnegården blandt andet haft besøg af to musikere fra det lokale tyrolerorkester, Lirekassefolkene, Trækfuglene, Jesper Mogensen og Musikpaletten.

Det bragte smil frem på læben, og fødderne gik i takt til de musikalske toner, der strømmede ud fra haven og hen til terrasserne, de åbne vinduer og altanerne, hvor beboerne sad med tæpper, godt pakket ind i ly for vind og blæst i solskinnets varme stråler. Hver især skabte musikerne nogle stjernestunder og afbræk i en ellers lidt isoleret hverdag i denne coronatid.

Digterparkens venneforening uddelte i torsdags 75 buketter blomster ud til beboere samt chokolade til personalet for det store arbejde, de gør i tiden. Den lokale bager donerede desuden rundstykker og kringle og musikken blev af Hans Erik Nielsen, der spillede harmonika for de ældre.

Og på Fuglsanggården dukkede Forglemmigej Klovnene op, i torsdags i det forrygende solskinsvejr, som vinduespudsere til stor glæde for beboerne.

• 75 Buketter Blev Leveret Til Beboerne Paa Digterparken
  • Venneforening I Digterparken Uddelte 75 Buketter Til Beboerne Nyhed
  • Digterparken Fik Leveret Gratis Rundstykker Og Kringle Fra Den Lokale Bager
  • Forglemmigej Klovnene Paa Fuglsanggaarden I Grenaa