Grenaa Havn præsenterer nye grønne forretningsmuligheder og Connie Hedegaard den 10/9

For første gang får Norddjurs besøg af en national erhvervsklynge fredag den 10. september, når Grenaa Havn og den nationale maritime erhvervsklynge MARLOG inviterer til temadag om forretningsmuligheder i forbindelse med off shore vind og den grønne omstilling.

Dagen giver indblik i Energinets kommende havvindmølle projekter og nye forretningsmæssige offshore opgaver og muligheder i forbindelse hermed; Grenaa havn fortæller om deres strategiske forretningsområder; fhv EU-kommissær og minister Connie Hedegaard fortæller om den grønne omstilling også til havs.

Når hovedet er blevet fyldt med gode inputs, kan man nyde en guidet bustur bag faciliteterne på havnen og tage del i træskibsregattaen på Grenaa Havn med mad & drinksboder.

”Jeg håber virksomhederne i Norddjurs vil gribe denne mulighed for at få indblik i de nyeste tendenser indenfor grønne havne, vindenergi til havs og de nye forretningsmuligheder på Grenaa Havn. Det giver vores lokale virksomheder en finger på pulsen og en hånd ind i et nationalt netværk af potentielle partnere, der kan åbne for større forretningsmuligheder.
Samtidig er jeg meget stolt over at Norddjurs Kommune kan tiltrække sådan et arrangement, og vise deltagerne en levende og grøn erhvervshavn, som i høj grad er åben imod og en del af livet i Grenaa; ikke mindst denne weekend med alle træskibene, som på deres vej til Nordens største træskibssejlads – Limfjorden rundt, tager ophold i Grenaa,” siger Else Søjmark, formand for Norddjurs Kommune erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalg

Arrangementet er et samarbejde mellem MARLOG og Grenaa Havn, hvor Norddjurs Kommune er medvært.

Gratis deltagelse

Deltagelse er gratis, med et NO-show fee.

Der er mulighed for at livestreame konferencedelen, hvis ikke man kan være fysisk til stede.

Tilmelding gennem MARLOG på dette link:

Grøn Omstilling på Grenaa Havn – Forretningsmuligheder for havnevirksomheder ifm. den grønne omstilling samt offshore vind opgaver

For yderligere oplysninger eller kommentarer kontakt:

Linda Hansen, Erhvervskonsulent, Norddjurs Kommune
Mail: LINH@NORDDJURS.DK
Tlf.: 89 59 20 37
mobil 23 81 15 49

Else Søjmark, formand Norddjurs Kommunes erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalg
Mail: es@norddjurs.dk
Tlf.: 40 18 69 68

Nyhedsdato: 30.08.2021

 

Se den originale nyhed fra Norddjurs Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen