Aarhus Letbane indhenter lidt af forsinkelsen på Krydsningssporet ved Trustrup

Aarhus Letbane indhenter lidt af forsinkelsen på krydsningssporet ved Trustrup.

Pressemeddelelse fra Aarhus Letbane:

Optimeringsdiskussion og forhandlinger med ASAL medfører nu at tidsplanen for krydsningssporet ved Trustrup fremrykkes med ca. et kvartal.

Det betyder således en ibrugtagning ultimo 2021 i stedet for ultimo første kvartal 2022.

Krydsningssporet er en af forudsætningerne for, at der kan køre to tog i timen mellem Grenaa og Ryomgård.

“Den nye aftale betyder dels at vi henter lidt af forsinkelsen og dels at vi kan ændre spærringsmønsteret til flere spærringer i weekender og aften/nat. Det vil betyde, at driften påvirkes væsentligt mindre end i ASALs oprindelige plan og det betyder samtidig et meget højere serviceniveau i anlægsperioden.” udtaler Michael Borre, adm. direktør, Aarhus Letbane.

Den nye tidsplan er naturligvis fortsat afhængig af den usikkerhed som situationen omkring covid-19 medfører.

Kontakt:

Michael Borre