Weekendarbejde på Køge Bugt-banen

BaneDanmark vil frem til den 1. april arbejde på Køge Bugt-banen mellem Hundige og Køge. Det medfører øget støj og rejsetid.

Frem til den 1. april arbejder Banedanmark på Køge Bugt-banen mellem Hundige og Køge . De skal ramme/bore de sidste fundamenter til det nye kørestrømsanlæg, justere spor og fylde ekstra skærver i sporene.

To weekender med døgnarbejde
Fra fredag den 3. marts kl. 20.30 til mandag den 6. marts kl. 04.00 arbejder de i døgndrift fra Hundige Station til Solrød Strand Station.

Fra fredag den 10. marts kl. 20.30 til mandag den 13. marts kl. 04.00 arbejder de i døgndrift fra Karlsunde Station til Køge Station.

Busser i stedet for tog
I weekenden 3.-6. marts er der indsat togbusser mellem Hundige og Solrød Strand.
I weekenden 10.-13. marts er der indsat togbusser mellem Hundige og Køge.

Du kan se, hvor og hvornår togbusserne kører, på rejseplanen.dk.

Natarbejde på hverdage frem til 1. april
Fra mandag den 6. marts til fredag den. 31. marts arbejder Banedanmark nætter til hverdage på hele strækningen mellem kl. 01.00 til kl. 04.00. Nogle aftener arbejder de fra kl. 20.

Undskyld vi generer
Banedanmark beklager de gener arbejdet må medføre i form at støj og øget rejsetid. Arbejdet er tilrettelagt på denne måde for at genere de mange daglige pendlere på den travle Køge Bugt-bane mindst muligt.

Kontakt
Banedanmark kan kontaktes på koegebugt@bane.dk eller på vagttelefon 7021 1476. Du kan læse mere om sporarbejdet på www.bane.dk/køgebugt.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune