Ny centerchef for Sundhed og Pleje

Martin Nordentoft Rasmussen

Ny centerchef for Sundhed og Pleje

Martin Nordentoft Rasmussen er Greve Kommunes nye centerchef for Sundhed og Pleje.

Centerchef Martin Nordentoft Rasmussen er ansvarlig for ældreområdet, forebyggelsen, rehabiliteringen og alt det andet, som hører ind under Sundhed og Pleje i Greve Kommune. Dermed bliver han også øverste ansvarlig for kommunens største budgetpost på cirka en halv milliard kroner.

For Martin Nordentoft Rasmussen er det vigtigt at den enkelte Sosu-medhjælper eller plejehjemsansatte kan træffe gode og selvstændige beslutninger, når vedkommende står over for borger med et behov.

”Det må ikke være svært at træffe gode beslutninger. Værdighed og kvalitet skal være nøgleord for alle medarbejdere, når de står over for borgerne, siger han.

Til gengæld tror Martin Nordentoft Rasmussen ikke på en nulfejlskultur.

”Jeg vil meget hellere skabe et arbejdsmiljø, hvor den enkelte medarbejder tør handle, når der er et behov,” siger han.

Den nye centerchef ser Greve som en meget velfungerende kommune, så han vil ikke lave store ændringer.

”Lige nu venter jeg på svarene fra de 2000 Greve-borgere, der har modtaget et spørgeskema om deres sundhed. De svar bliver mit grundlæggende arbejdspapir, når jeg skal være med til at sætte nye initiativer i gang,” siger han.

Han vil også inddrage foreningslivet og frivillige i højere grad, sådan at kommunens svage og sårbare borgere får det bedste fra begge verdener.

”Jeg vil skabe rammer, så vi kan sammen kan finde ud af, hvad vi hver især er bedst til, og hvad vi kan gøre sammen til gavn for borgerne,” siger han.

Martin Nordentoft Rasmussen har igennem de sidste 13 år arbejdet med velfærdsområdet i digitaliseringsstyrelsen, Københavnsk Kommune og Socialministeriet. Martin Nordentoft Rasmussen tiltrådte stillingen som centerchef den første marts. Tidligere har han været ansat som stabschef i center for Sundhed og Pleje i Greve Kommune og i en periode har han været konstitueret centerchef. Martin Nordentoft Rasmussen bor i København med sin kone Louise og deres to børn Nanna og Frederik.

Yderligere oplysninger: Martin Nordentoft Rasmussen, tlf. 43979466

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen