Vi holder byen ren sammen

IMG 6319

I uge 17 skal vi hjælpe hinanden med at samle skrald i Greve Kommune.

Vi holder byen ren sammen

Byrådet går forrest, når Greve Kommune for første gang laver affaldsindsamling.

Det skal være slut med henkastede plasticposer, nedtrådte cigaretskod og lugtende hundelorte i Greve Kommune. Derfor har byrådet vedtaget en årlig affaldsindsamlingsdag, hvor der skal ryddes op i hele kommunen.

“Vi håber, at en årlig indsamling af affald vil gøre os alle sammen bedre til at smide skrald i skraldespanden fremfor på jorden,” siger Pernille Beckmann, borgmester i Greve Kommune.

Skoleelever skal samle skrald
Den årlige affaldsindsamlingsdag skal ligge i uge 17 i april. Alle skoleelever skal deltage, mange af kommunens medarbejdere vil få mulighed for at deltage frivilligt, ligesom politikerne i byrådet vil afsætte dagen til at samle affald op langs stier og veje.

“Jeg håber også, at mange borgere vil bruge en time eller to på at rydde op på deres vej, i deres nabolag eller hvor de færdes. Og jeg tror, at det kan blive en sjov dag, fordi vi er sammen om opgaven,” siger Pernille Beckmann.

Samarbejde om skrald
Byrådet vil samarbejde med Frivilligcentret om at arrangere og invitere til begivenheden. Desuden bliver Dansk Naturfredningsforening, der har stor erfaring med affaldsindsamling, inviteret.

Den præcise dato bliver offentliggjort på kommunens hjemmeside, facebook og i lokalavisen Sydkysten

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen