Tilbud til psykisk sårbare Greveborgere fortsætter i 2018

Kontakt

Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter

Rådhusholmen 10
2670 Greve
Tlf.43 97 31 61

Tilbud til psykisk sårbare Greveborgere fortsætter i 2018

Akuttilbuddet er fra 1. januar 2018 et permanent tilbud til borgere, der har brug for øjeblikkelig hjælp.

Der kan være mange årsager til, at man havner i en krise. Det kan være en fyring, en skilsmisse eller noget helt andet, der gør, at man føler sig ensom, er modløs eller stresset og har brug for hjælp nu og her.

Akuttilbuddet er et tilbud for alle voksne Greveborgere eller pårørende til et familiemedlem, der er kommet i en akut psykisk krise og ikke ved, hvad de skal gøre.

Formand for Social-, Sundheds- og Psykiatriudvalget Liselott Blixt har set frem til, at tilbuddet nu er blevet en varig løsning:

“Mange Greveborgere har haft glæde af Akuttilbuddet, da det giver en tryghed for borgerne, at de kan få hjælp fra professionelle folk på alle tider af døgnet”.

Tilbuddet har eksisteret i tre år med støtte fra Socialstyrelsen. Og en undersøgelse foretaget af Deloitte Consulting viser, at der i gennemsnit har været 117 henvendelser om måneden.

Greveborgere kan anonymt ringe eller komme uden en henvisning fra lægen. Akuttilbuddet har til huse i Aktivhuset i Freyas Kvarter 44, 1. 6. stuen, og der er åbent alle ugens dage kl. 15-08.

Yderligere information
www.greve.dk/akuttilbuddet

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top