Politikere vil sikre mere tryghed i Greve Nord

Gersagerparken

Gersagerparken er et af de boligområder, hvor det bliver lettere at komme af med ballademagere.

Politikere vil sikre mere tryghed i Greve Nord

Boligorganisationerne i Greve Nord vil arbejde tættere sammen, så lejere, der bliver smidt ud, ikke automatisk kan få en anden lejlighed i området.

Det skal være rart og trygt at bo i Greve Nord. Derfor gør politikerne det nu let for boligorganisationerne at komme af med ballademagere. Politikerne har nemlig sagt ja til at lejere, der mister deres lejlighed, ikke uden videre kan få en anden lejlighed hos en anden boligorganisation i området.

Rolig hverdag
“Det ligger os meget på sinde, at borgerne i Greve Nord har en tryg og rolig hverdag. Derfor har vi nu besluttet, at boligorganisationerne må dele oplysninger om lejere, der bliver opsagt. Dermed kan boligorganisationerne selv tage stilling til, hvorvidt de vil have en lejer ind, som har skabt problemer et andet sted”, siger Marc Genning, formand for Plan- og Udviklingsudvalget.

Mere tryghed
De lokale politikere bruger en paragraf i loven, som tillader at boligorganisationer kan dele oplysninger, hvis det er nødvendigt for at styrke trygheden i området.

Boligorganisationerne har fået mulighed for at udveksle oplysninger om lejere, der mister deres lejlighed i Askerød, Gudekvartererne, Klyngen, Søjlegården, Gersagerparken, Tejstgården, Tjurgården, Grønlykkeparken og Hegngården.

Boligorganisationerne må dele navn og adresse på de opsagte lejere i to år efter opsigelsen.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen