Nyt firma skal hente Greveborgernes affald

Underskrift af kontrakt med Urbaser.jpg

Underskrift af kontrakten med Urbaser, der blandt andet skal indføre en ny affaldsordning i Greve. Fra venstre er det Torben Lindholm adm. direktør i Urbaser, Niels Rolskov, bestyrelsesformand i KLAR Forsyning og Line Wilchen Hollesen adm. direktør i KLAR Forsyning.

Nyt firma skal hente Greveborgernes affald

Renovationsfirmaet Urbaser skal fremover stå for afhentning af affald i Greve Kommune og driften af MiljøCenter Greve.

KLAR Forsyning har netop indgået ny kontrakt med renovationsfirmaet Urbaser, som fremover skal hente Greveborgernes affald og storskrald. Urbaser skal også drive genbrugsstationen, MiljøCenter Greve.

“Urbaser vandt udbuddet, da de er den virksomhed, der kan løse opgaven billigst med det serviceniveau og til den kvalitet, som vi ønsker, og vi ser nu frem til samarbejdet” siger Jesper Koziara, der er teknisk direktør i KLAR Forsyning, som har det overordnede ansvar for affaldshåndtering i Greve og drift af MiljøCenter Greve.

Mere sortering af affald
Urbaser bliver dermed også firmaet, der skal hjælpe med at indføre Greve Kommunes nye affaldsordning, hvor borgerne skal sortere affaldet endnu mere miljørigtigt.

“Vores borgere går meget op i, at affaldet bliver håndteret professionelt og miljørigtigt. Mange af dem har også været med til at beslutte, hvilken affaldsordning vi skal have. Jeg er overbevist om, at Urbaser er de rette til stå for det”, siger borgmester i Greve Kommune, Pernille Beckmann.

MiljøCenter Greve uden Solrød
RenoNorden, der på nuværende tidspunkt står for afhentning af affald i Greve, er for nyligt blevet opkøbt af Urbaser og har derfor skiftet navn, men den nye kontrakt med renovationsfirmaet træder altså først i kraft pr. 1. maj 2020. Derefter, er Solrød Kommune ikke længere med i samarbejdet om driften af MiljøCenter Greve, der begyndte tilbage i 2006. Det betyder, at borgere fra Solrød ikke kan benytte MiljøCenter Greve fra 1. maj 2020.

Greveborgerne vil få mere information om den nye affaldsordning i slutningen af 2019.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen