Golfklubben får stort ønske opfyldt | Nyheder

En omfattende dræning af en del af banerne er blevet muligt med byrådets store anlægsprogram. Der er afsat fire millioner kroner foruden de 400.000 kr., som klubben selv bidrager med.

”Problemerne med vandlidende baner i golfklubben har stået på et stykke tid, så det er rigtig rart, at vi nu er i stand til at etablere dræn, så der forhåbentlig kan spilles golf hele året”, siger Susanne Bjerregaard Mørck, formand for kultur og idrætsudvalget.

Også golfklubbens formand er meget tilfreds; ”Når man ikke kan spille på vores baner i de regnfulde perioder, eller i tiden efter store regnskyl, kan det være svært at rekruttere nye medlemmer. Vores golfbaner ligger perfekt i forhold til infrastruktur og er desuden bynære, så det er virkelig en god nyhed for os, at byrådet har bevilget det store beløb, som der skal til for at løse udfordringerne”, siger Erik Ipsen, formand for Fredericia Golfklub.

Arbejdet går allerede snart i gang og forventes færdigt inden november. Der er naturligvis tale om omfattende anlægsarbejder. Da golfbanen er anlagt oven på lillebæltsler, er udfordringen, at regn ikke siver ned i undergrunden men bliver på overfladen. Der er derfor behov for en intensiv dræning ikke i den store dybde, men med ledningerne liggende relativt tæt og med god kontakt fra overfladen til drænledningerne.

Projektet omfatter dræning af alle de 18 huller, driving range og par 3 bane.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen