Næsten to millioner kroner til idræt og fritid

esport.jpeg

For første gang fik e-sporten del i puljepengene.

Næsten to millioner kroner til idræt og fritid

Greve Kommunes puljemidler er blevet fordelt mellem mange vidt forskellige foreninger, klubber og aktiviteter. 

Et shelter ved Rævebakken. Penge til at lave korfestival for. Og en golfbil til ældre og handicappede som gerne vil spille golf. Der var penge til stort og småt, begyndere og eliteudøvere, unge og ældre da Kultur- og Fritidsudvalget delte puljemidler ud for 2019. 

Formand for udvalget, Anne-Marie Lyduch er meget glad for, at udvalget kunne fordele næsten to millioner kroner til foreningsliv og sportsklubber. 

“Fritid og idræt er uvurderligt for os alle sammen. Derfor er det utrolig dejligt, at Greve Kommune prioriterer at afsætte penge, så rigtigt mange får nye muligheder inden for deres sport eller fritidsinteresse,” siger hun. 

E-sport er også sport
En helt ny sport, som udvalget skulle tage stilling til, var e-sport. Altså konkurrencer i computerspil. Udvalget besluttede at e-sport er godkendt som idræt, og Tune IF fik 50.000 kroner til at udvikle sporten. 

De næsten to millioner kroner fra puljemidlerne blev fordelt med 940.000 kroner til talent og elite, 888.417 kroner til fritidsinteresser og 708.343 kroner til idrætslivet. 

Penge til aktive borgere
Og konkret gik pengene til vidt forskellige aktiviteter i Greve Kommune. Der blev for eksempel givet penge til klatreudstyr hos spejderne, boldmaskine til tennisklubben og Greve Ungdoms Brandvæsen fik penge, så de kan købe uniformer til de unge medlemmer. 
“Min erfaring er, at hver en krone til idræt og fritid kommer rigtigt mange mennesker til gavn. Så jeg glæder mig til at se, hvordan pengene nu bliver vekslet til nye redskaber, nye projekter og mange glade Greveborgere,” siger Anne-Marie Lyduch. 

Alle tilsagn til og afslag på støtte fra puljemidlerne kan ses i referatet fra Kultur- og Fritidsudvalgets møde i januar. Det ligger på Greve Kommunes hjemmeside her

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen