Langsigtet indsats skal øge trygheden i Greve Nord

IMG 6709

Politikerne arbejder på, at øge trygheden for alle i Greve Nord.

Langsigtet indsats skal øge trygheden i Greve Nord

Politikerne sætter langsigtet fokus på at øge trygheden for alle borgere i Greve Nord.

Trygheden i Greve Nord skal øges. Derfor er byrådet nu gået i gang med at skabe et langsigtet fokus på at gøre hverdagen for borgere og besøgende i bydelen tryggere. Plan- og Udviklingsudvalget har opgaven, og udvalgsformand Marc Genning lægger vægt på, at politikerne skal sætte en langsigtet indsats i gang.

“Vi ved godt, at det her ikke kan ordnes med et par møder eller en enkelt bevilling. Derfor tager vi os tid til at fastlægge de rigtige mål og sætte gang i de rigtige tiltag. Det bliver en langsigtet indsats, hvor vi arbejder for, at alle parter i bydelen arbejder mod samme mål, uanset om det er boligforeningen, butikscentret, borgergrupper eller en helt fjerde gruppe. Vi vil gøre en forskel for området, sådan at borgerne i Greve Nord oplever, at det er trygt at færdes i bydelen, ligesom at de, der skaber utryghed, oplever, at det har konsekvenser”, siger han.

Alle skal opleve øget tryghed
Udvalget begynder med at få afdækket, hvilke interessenter kommunen kan samarbejde med, ligesom politikerne vil drøfte de konkrete mål, der skal arbejdes hen imod. Desuden vil politikerne have undersøgt, hvordan politi, kommune og borgere i fællesskab kan forhindre mere snyd og kriminalitet i bydelen.

Samtidig har Greve Kommune netop udbudt et stort område omkring stationen, hvor køberne kan bygge forskellige typer boliger og lokaler til erhvervsdrivende. Det vil blive til et moderniseret stationsområde med attraktive boliger og flere mennesker, som har lyst til at færdes i området både dag og aften.

“Vi er overbevist om, at Hundige Øst bliver en løftestang for områdets udvikling. Samtidig vil politikernes langsigtede indsats mod mere tryghed for alle i området sikre, at hele bydelen bliver attraktiv, sådan at alle kan føles sig trygge – både i de ældre boligområder og i de nye”, siger Marc Genning.

Arbejdet med at øge trygheden sker på baggrund af et medlemsforslag fra Venstre, som byrådet har vedtaget at arbejde videre med.

 

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen