Coronahjælp: Kommunen betaler private virksomheder straks

Bookkeeping 615384 1920

Greve Kommunes bogholdere er i fuld gang med at ændre betalingsdatoen til de erhvervsdrivende. Arkivfoto

Coronahjælp: Kommunen betaler private virksomheder straks

Byrådet besluttede i går at give private virksomheder en hjælpende hånd, ved at de får hurtigere betaling for deres ydelser til Greve Kommune. 

Byrådet besluttede i går på et ekstraordinært møde via mail, at kommunen betaler regninger til private virksomheder hurtigere end normalt. Pengene skal hjælpe de lokale erhvervsdrivende til at klare sig bedre igennem krisen. 

“Vi er optaget af at hjælpe vores erhvervsliv. Alle vil gerne holde hånden under virksomhederne, og det her kan forhåbentligt hjælpe nogen med ekstra likviditet”, siger borgmester Pernille Beckmann. 

Hurtigst muligt
Normalt betaler kommunerne 30 dage, efter den modtager en faktura, men nu bliver de private leverandører til Greve Kommune betalt hurtigst muligt. 

“Vi står i en krise, og derfor er der brug for, at vi gør nogle ting på en anderledes måde. De hurtige betalinger går lidt ud over kommunens likviditet, men i byrådet er vi enige om, at sådan må det være lige nu”, siger Pernille Beckmann. 

Den hurtigere betaling træder i kraft med øjeblikkelig virkning. Kommunen vil dog opretholde normale godkendelsesprocedurer, for at undgå svindel med borgernes penge. 

 

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen