Ny leder til Aalborg Idrætspark

08. december 2022

Aalborg Idrætspark får ny mand i spidsen. Søren Ørgaard har både rødder i folkeoplysningen, foreningslivet og eliteidrætten.

Fra 1. januar går Aalborg Idrætsparks mangeårige leder Jørgen Smed på pension. Nu har Sundhed og Kultur i Aalborg Kommune fundet en ny mand i front for kommunens mange idrætsfaciliteter. Efter at have være igennem et stærkt ansøgerfelt er valget faldet på Søren Ørgaard, der kommer fra en stilling som chef for Kultur, Fritid og Landdistrikt i Jammerbugt Kommune:

– Vi er utroligt glade for at kunne byde velkommen til Søren Ørgaard, som jeg er overbevist om er det perfekte match til stillingen. Han kommer med solid drifts- og ledelseserfaring, et visionært udsyn og et stort netværk. Og i et tæt samarbejde med de mange brugere og medarbejdere, er jeg sikker på, at vi med Søren i spidsen kan fortsætte videreudviklingen af Aalborg Idrætspark og dermed bidrage til, at Aalborg fortsat er fyrtårn lokalt, regionalt og nationalt på idræts- og fritidsfacilitetsområdet, siger Erik Kristensen, Fritid- og landdistriktschef i Sundhed og Kultur i Aalborg Kommune.

Tidligere har Søren Ørgaard været ansat i Aalborg Kommune, først som Fritidsplaymaker, derefter Idrætskonsulent, og inden skiftet til Jammerbugt Kommune, teamleder for Folkeoplysningsområdet.

– Det er en fantastisk mulighed, at kunne stå i spidsen for så ikoniske faciliteter i Danmarks førende idrætsby. Det er motiverende at skulle arbejde med faciliteter, der betyder så meget for så mange, uanset om du er tilskuer til håndbold eller ishockey i Gigantium, superligaspiller på Stadion eller pensionistsvømmer i Haraldslund, siger Søren Ørgaard.

Som leder af Aalborg Idrætspark, kommer Søren Ørgaard bl.a. til at stå i spidsen for Danmarks største indendørs idrætsanlæg – Gigantium, Aalborg Stadion, Haraldslund Vand- og Kulturhus, Vadum Idrætscenter, Nibe Svømmehal og hertil en række større og mindre svømme- og idrætshaller og foreningshuse. Søren Ørgaard starter i det nye job 2. januar 2023.

– Lige fra start af venter der mange spændende opgaver for Søren Ørgaard. Blandt andet skal der findes ny ledelse til Haraldslund-området, renoveringen af Aalborg Stadion skal sættes i gang og forude venter også anden udgave af DM-ugen, hvor Aalborg Idrætspark spiller en stor og vigtig rolle. Og så er bæredygtig drift et helt centralt fokus i arbejdet, så vi glæder os til at få Søren ombord, siger Erik Kristensen og bliver suppleret af Søren Ørgaard.

– Jeg glæder jeg mig til at arbejde mig godt ind i organisationen og lære den at kende. Og så er jeg sikker på, at den nuværende energikrise gør, at energioptimeringen og grøn omstilling skal have et særligt fokus i den nærmeste fremtid. Jeg glæder mig til at starte, siger Søren Ørgaard.

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top