Aalborg Kommunes kommunaldirektør skifter job

31. oktober 2022

Kommunaldirektør i Aalborg Kommune, Christian Roslev, skifter job og skal fremover være partner i Genitor.

Christian Roslev har gennem de seneste seks et halvt år været kommunaldirektør i Aalborg Kommune, og fra årsskiftet bytter han jobbet ud med nye udfordringer i konsulentfirmaet Genitor, hvor han skal være associeret partner. 

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen ærgrer sig over at skulle sige farvel til kommunaldirektøren, men ønsker ham samtidig held og lykke med de nye udfordringer. 

“Jeg er ærgerlig over at skulle sige farvel til Christian Roslev. Han har gennem alle årene været en visionær direktør, der har sat markante aftryk i kommunen. Han har bl.a. haft en vigtig rolle i udviklingen af den nye bydel i Stigsborg, Plusbussen, Aalborg Alliancen, ny forvaltningsstruktur og hele kommunens DNA. Derudover har han stået for væsentlige udviklingsinitiativer i forsynings- og selskabsområdet. Han har haft et skarpt blik for de nationale dagsordener, samtidig med at han internt har stået stærkt i spidsen som administrativ leder for vores 18.000 medarbejdere,” siger Thomas Kastrup-Larsen.

Kommunaldirektør Christian Roslev har sat stor pris på samarbejdet og ser frem til et nyt kapitel i karrieren.

“Det er med en god blanding af vemod og nye forventninger, at jeg nu siger farvel til Aalborg Kommune. Jeg har været rigtig glad for at være på arbejde hver eneste dag, og har sat stor pris på samarbejdet både internt og eksternt. Jeg ønsker Aalborg Kommune alt det bedste, og er stolt af den vækst og positive udvikling, jeg har været en del af, og de store beslutninger, jeg har været med til at fremme. Jeg glæder mig nu til at begynde et nyt kapitel i mit arbejdsliv og tage mine erfaringer med mig i mit nye job,” siger Christian Roslev, der fremover skal arbejde med rekruttering og rådgivning af topledere.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen oplyser, at der hurtigst muligt kommer en afklaring på fordelingen af ansvar og opgaver, indtil der er ansat en ny kommunaldirektør. Rekrutteringen af en ny kommunaldirektør bliver sat i gang så hurtigt som muligt.

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top