Aalborg Kommune tilbyder alle ansatte influenzavaccination

01. oktober 2020

Aalborg Kommune tilbyder for første gang alle 18.000 ansatte en gratis influenzavaccination. Det er besluttet af hensyn til medarbejdernes sundhed, men også for at aflaste COVID-19 testcentrene, oplyser direktør Jan Nielsen.

Fra i dag tilbydes alle sundhedsansatte, alle ældre over 65 år og særlige risikogrupper i Danmark at få en influenzavaccination. Nu går Aalborg Kommune skridtet videre og tilbyder for første gang alle sine ansatte at få en gratis influenzavaccination. 

“Aalborg Kommune vil tilbyde en gratis influenzavaccination til alle de ansatte. Det er for medarbejdernes sundhed og for at nedbringe sygefraværet, men det er også for at aflaste vores COVID-19 testcentre. Jeg mener, at det er et godt bidrag til at aflaste testcentrene, så medarbejdere tæt på de borgernære opgaver kan testes hurtigere og få hurtigere testresultat,” fortæller Jan Nielsen, der er direktør i Ældre- og Handicapforvaltningen og i spidsen for kommunens sundhedsberedskab. 

De enkelte forvaltninger i Aalborg Kommune planlægger hver især, hvor og hvornår de ansatte kan blive vaccineret.

I Ældre- og Handicapforvaltningen kan de ansatte influenzavaccineres fra uge 43, og medarbejderne får mulighed for at blive vaccineret i bl.a Storvorde Aktivitetscenter, det gamle rådhus i Gandrup og i kantinen i Ældre- og Handicapforvaltningen i Hammer Bakker.

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen