Det sker for børn i efterårsferien

Der er ingen grund til at kede sig i efterårsferien. Der er masser af sjove aktiviteter for børn, der holder efterårsferie i Svendborg i uge 42.

Incaspejderne i Gudme inviterer til en dag i naturen med blandt andet bål og bingo. I Stenstrup arrangerer KFUM Spejderne en weekend med overnatning i naturen. Bålmad og bålhygge, natløb og overnatning i sovepose i det fri.

Sjove lege fra gamle dage og aktiviteter med æbler er på programmet på Tåsinge Museum.

Svendborg Orienteringsklub inviterer til et spændende løb rundt i Hallindskoven. Bevæbnet med kort og kompas skal der findes poster på en rute på 2 – 3 km. Og motion og spil går hånd i hånd, når Svendborg e-sport inviterer til Gamer-camp – der spilles Fortnite og CS/GO.

Der er også musikoplevelser på programmet. Musikforeningen Giant Steps inviterer indenfor på Arne B, hvor der er koncert i børnehøjde med Rytmevæsenet.

For de kreative er der rig mulighed for at udfolde kreativitet og fantasi. Både Svendborg Bibliotek og Kultutten inviterer til legedage, hvor der skal laves ting og sager.

Svendborg Bibliotek har en anden spændende aktivitet på programmet i efterårsferien. Lav en tegning og vær med i tilblivelsen af en bog. Illustratoren til børnebogen ”Monster-bange” vil lade sig inspirere af de forhåbentligt mange tegninger, der bliver lavet på dagen.

Naturama inviterer til skattejagt med lommelygte, hvor andet lys og lyd i museet er slukket. Vær med når vaskebjørnene skal fodres eller vær med i en dinodans.

Der er også altid mulighed for masser af sjove timer med vand i Svendborg Svømmeland.

Til flere af aktiviteterne er det nødvendigt med en forhåndstilmelding.

Svendborg Kommune har samlet et overblik over de mange ferieaktiviteter på www.aktivsvendborg.dk. Her kan man se tid, sted, pris og evt. tilmeldingsfrist.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Kontakt:
Dorte Nielsen
Svendborg Kommune
Kultur og Fritid
Ryttervej 70
5700 Svendborg
 

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top