Svendborg Kommune åbner nyt botilbud

Den 1. december 2020 åbner Svendborg Kommune et nyt botilbud på Skovsbovej 111 G-N i Svendborg. Her kan borgere med psykiske vanskeligheder og særlige sociale problemstillinger bo, hvis de i en midlertidig periode har behov for støtte. Det kunne eksempelvis være en person, som efter en længere indlæggelse har et særligt behov for omsorg og støtte for at kunne klare sig i sin egen bolig. 
 

”Jeg er rigtig glad for, at vi har øget vores muligheder for at hjælpe borgere med psykiske vanskeligheder og særlige sociale problemstillinger”, siger Hanne Klit (A), Formand for Social- og Sundhedsudvalget. ”For mig er det vigtigt, at alle får mulighed for at leve et selvstændigt og meningsfuldt liv. Nogle har behov for støtte til at opnå dette, og derfor er det så vigtigt, at vi udvikler kommunens tilbud i takt med borgernes behov.”  
 

Socialchef Hasse Jacobsen supplerer: ”På landsplan og også lokalt i Svendborg er der en stigning i antallet af borgere med psykiske problemstillinger. Vi ved, at en god andel af denne gruppe kan blive uafhængige af vores hjælp, hvis vi støtter dem intensivt i en kortere periode”.  
 

Tilbuddet består af 6 selvstændige lejligheder med to værelser og et badeværelse.
 

Billeder: Fotograf Tim Kildeborg Jensen
 

Kontaktoplysninger:

Udvalgsformand Hanne Klit, tlf. 2496 9141

Socialchef Hasse Jacobsen, tlf. 3017 5907

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen