Foto: Eventpulje

Ny pulje støtter events

Pressemeddelelse

2020 har i høj grad synliggjort vigtigheden af kulturelle oplevelser, når krisen kradser. På trods af pandemi og restriktioner har de mange coronavenlige idéer, der er opstået i lyset af Coronaen, mødt stor interesse og opbakning. Det har inspireret politikerne i Svendborg til at afsætte en pulje på 2 millioner kroner til events i 2021. Det glæder formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Lars Erik Hornemann:

– Det har stor værdi for både borgere og besøgende i kommunen, at der er gode kulturelle oplevelser i Svendborg. Det så vi eksempelvis med festivalen 5700 Summer, som i den grad skabte liv i byen. I disse tider kan det dog være svært at lave bæredygtige events, og derfor er jeg meget glad for, at byrådet har valgt at prioritere området yderligere i 2021, og jeg håber, at der er idérige folk, der kan skabe aktivitet og oplevelser i Svendborg i 2021.

Eventpuljen gælder i ét år, og de støttede arrangementer skal afholdes i 2021. Første ansøgningsfrist er allerede den 15. februar 2021, og næste frist er den 15. maj. Alle ansøgninger behandles i Kultur- og Fritidsudvalget i henholdsvis marts og juni.

Puljen er et supplement til de øvrige puljer, som Kultur- og Fritidsudvalget uddeler, eksempelvis musikpuljen og kulturpuljen. Derudover er der også afsat en særlig pulje til kulturaktiviteter i forbindelse med DGI Landsstævne i 2022, som heller ikke berøres af den nye eventpulje.

Det er muligt at læse mere om puljerne på Svendborg Kommunes hjemmeside.

https://www.svendborg.dk/borger/kultur-og-fritid/puljer-og-tilskud/puljeoversigt-og-ansoegningsskemaer-0

For yderligere information, kontakt venligst:

Lars Erik Hornemann, fmd. for Kultur- og Fritidsudvalget, 30175100
Søren Thorsager, chef for Kultur og Fritid, Svendborg Kommune, mobil 29669180

 

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen