Lang ventetid i Borgerservice

Lang ventetid på Borgerservice

NemID bliver til MitID. MitID lever op til de nyeste standarder for sikkerhed, så vi også i fremtiden kan færdes trygt på nettet. MitID er dit bevis for, hvem du er, når du logger ind, godkender handlinger eller har brug for at skrive under digitalt.

Det er Digitaliseringsstyrelsen, der står for løsningen og overgangen fra NemID til MitID, og du kan finde hjælp og vejledning på MitID support – Hjælp – MitID .

Mange af os skal en tur forbi Borgerservice for at få hjælp, enten fordi vores ID oplysninger skal opdateres, eller vi har brug for hjælp til at komme godt i gang med den nye løsning. Det betyder at der lige nu er lange ventetider på næste ledige tid, også på de andre ekspeditionstyper som f.eks. pas. Der er også mange der ringer til os, og her er der også kø for at komme igennem til en ledig medarbejder.

Vi har kaldt ekstra personale ind, og vi har udvidet åbningstiden for at følge med. Men i disse uger hvor der også er stor efterspørgsel på pas, ser vi ventetider på 4-5 uger for næste ledige tid. Vi arbejder på løsninger hele tiden, og udstiller løbende nye tider. Følg med på Svendborg.dk/bestil tid.

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen