Er du pårørende til en borger, som er tilknyttet Socialafdelingens handicaptilbud?

Er du borger eller pårørende til en borger, som er tilknyttet Socialafdelingens handicaptilbud, så har du muligheden for at deltage i årets fælles pårørendearrangement – den 14. september 2021 fra kl. 19-21.

I år er der bl.a. et oplæg fra Rikke Nielsen, som er mor til en pige med Downs syndrom og stifter af LykkeLiga. Hun kommer og fortæller om, hvordan man finder håb i en svær livssituation, og om hvad der drev hende til at etablere LykkeLiga – verdens lykkeligste håndboldhold og fællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier.

På programmet er endvidere oplæg om Pårørenderådets arbejde, fokusområder og opgaver – og der vil være mulighed for at komme med input til Pårørenderådet om dine ønsker til, hvad Pårørenderådet skal have fokus på i sit videre arbejde.

Læs mere om arrangementet og tilmelding på linket her: Invitation til pårørendearrangement

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune