Foto: Coronaudbrud

Corona-smitten stiger i Svendborg Kommune

Coronasmitten stiger igen i Svendborg Kommune.  I dag – søndag – er der konstateret 14 nye udbrud og et incidenstal på 91,1. De seneste syv dage har Svendborg Kommune haft 53 nye smittetilfælde.

Desværre er en række af de nye udbrud med en mutation af Covid-19 smitten, der er mere smitsom og derfor kan sprede sig hurtigt. I øjeblikket undersøger Statens Seruminstitut hvilken mutation, der er tale om.

Det er bl.a. i den nordøstlige del af Svendborg, at en del af de nye smittetilfælde er konstateret. Derfor sender Styrelsen for Patientsikkerhed mandag de mobile testenheder til området, hvor Svendborg Kommune i forvejen har testcenter i Skovbyhus, Byparken 44.

Vi vil derfor opfordre folk i og omkring området Byparken, Marslevvej, St. Byhavevej, Byskoven og Ørbækvej til at blive testet de kommende dage.

Da smitten hurtigt kan sprede sig, er kommunens opfordring, at alle i hele Svendborg Kommune bliver testet. Og tage de forholdsregler omkring afspritning, håndhygiejne og afstand, der kan være med til at holde smitten nede.

Du er velkommen til at dele dette opslag, således at vi sammen kan bekæmpe smitten.

Du kan læse mere https://www.sst.dk/da/corona

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen