Økonomiudvalgets udtalelse om forsinkelse af letbanen

Børnehus lukket pga. smittetilfælde med en variant af Covid-19

Børnehuset havde et smittetilfælde den 25. marts 2021, hvor to vuggestuegrupper blev lukket ned i forbindelse med den almindelige smitteopsporing. En efterfølgende analyse af smittetilfældet viser, at det er en af de Covid-19-varianter, der er særlig opmærksomhed på, hvorfor der sættes ind med skærpet smitteopsporing. Det betyder, at alle børn, medarbejdere og deres familier skal gå i isolation og testes på 4. og 6. dagen. 

Nedlukningen sker efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer og under vejledning fra Odense Kommunes børn- og ungelæger. Ledelsen i børnehuset har derfor søndag aften kontaktet og orienteret familier og medarbejdere.

Dragen er i forvejen lukket pga. Påskeferien. Forældre til børn fra Dragen, der var tilmeldt sampasning i ferien i et af institutionsområdets andre børnehuse, vil ligesom andre familier fra Dragen få besked om at gå i isolation og blive testet to gange. For at bryde smittekæden, er børnehuset, der tilbyder sampasning, orienteret og har en skærpet opmærksomhed på ikke at tage imod børn fra Dragen, i det tilfælde, at det ikke lykkedes at få kontakt til alle familier søndag aften. 

Nærmere sekventering af det positive testsvar skal klarlægge, hvilken variant, der er tale om.

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen