Bredbånd 2024 åbner for ansøgninger

Der er både en almindelige ordning, hvor man skal slå sig sammen med andre fra lokalområdet for at kunne søge, og en særlig ordning for et mindre antal af enkeltstående adresser, som kan søge alene.

Hvis du ejer en tilskudsberettiget adresse, modtager du et informationsbrev via Digital Post. Det vil fremgå af brevet, om du har mulighed for at søge gennem den almindelige ordning eller den særlige ordning for enkeltstående adresser.

Bredbåndskortet kan du se, hvilke adresser i lokalområdet, der er tilskudsberettigede, og som du kan overveje at gå sammen med om en ansøgning til Bredbåndspuljen.

Der er afsat 50 mio. kr. til Bredbåndspuljen i år. Med ubrugte midler fra 2023 og tilbageløb fra tidligere puljen er der ca. 80 mio. kr. til rådighed, heraf er 20 mio. kr. afsat til den særlige ordning for enkeltstående adresser.

Yderligere information om Bredbåndspuljen 2024 fremgår af hjemmesiden.

Tilmelding til informationsmøde
På hjemmesiden finder du også oplysninger om de informationsmøder, som Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) holder online i den kommende tid med mulighed for at tilmelde dig et af møderne.

SDFI har sendt en pressemeddelelse ud om åbningen. Du kan læse pressemeddelelsen på SDFI’s hjemmeside.

Hvis du fortsætter med at abonnere på SDFI’s nyhedsmail om Bredbåndspuljen, vil du automatisk modtage information, når der er nyt om puljen, fx når ansøgningsrunden åbner.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til bredbaandspuljen@sdfi.dk eller Svendborg Kommunes specialkonsulent i IT, Data og Digitalisering David Møller david.moller@svendborg.dk

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top