Stort tilløbsstykke: Nu kører busserne – guidet tur for tilflyttere

Stevns Kommune udsendte i starten af denne uge en invitation til et velkomstarrangement til alle de borgere, der er flyttet til Stevns Kommune i 2020 eller i 2021 og som fortsat er bosat i kommunen.

Arrangementet består af en guidet bustur rundt i kommunen sammen med lidt at spise og drikke, og det har været et stort tilløbsstykke med knap 200 tilmeldte. Med 200 tilmeldte har vi måttet lukke for yderligere tilmeldinger, og så gennemfører vi i stedet en tur mere til foråret, hvor de som ikke kunne komme med denne gang tilbydes en plads.

Turen løber af stablen søndag den 26. september kl. 9.00-13.30, og undervejs kommer vi forbi nogle af Stevns Kommunes mange spændende seværdigheder, institutioner og områder.

’Vi vil gerne byde nye borgere ordentligt velkommen, og politisk har vi længe haft et ønske om at invitere dem på en guidet tur rundt i kommunen. Det har desværre ikke været muligt på grund af Corona, men nu er vi klar. Jeg glæder mig rigtig meget til at hilse på en del af de nye Stevnsborgere og fortælle om nogle af de ting vores kommune byder på’, lyder det fra borgmester, Anette Mortensen.

Borgmester Anette Mortensen og 1. viceborgmester Steen S. Hansen vil sammen med administrativt personale agere guides på turen.

Om velkomstarrangementet

Antallet af pladser på busserne var begrænset og de er allerede fuldt bookede. Derfor planlægger Stevns Kommune allerede nu at invitere til endnu en bustur i foråret 2022.  Dermed får alle tilflyttere fra 2020 og 2021, der har lyst til at deltage, men ikke kan få plads på efterårets tur, mulighed for at deltage senere.

Alle tilflyttere har fået en personlig invitation i deres eBoks eller som fysisk brev. Ruten går bl.a. forbi:

• Store Heddinge – Stevnsbadet
  • Stevns Fyr
  • Højerup – Stevns Klint Verdensarv
  • Boesdal Kalkbrud
  • Rødvig Havn
  • Klippinge Bjerge
  • Tryggevælde Ådal
  • Sundhedscenter i Hårlev
  • Vallø Slot
  • Solgårdsparken
  • Gjorslev Gods
  • Bøgeskov Havn

09.09.2021

Se den originale nyhed fra Stevns Kommune

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.