Stevns Kommune: Kommunaldirektøren går på pension


Stevns’ kommunaldirektør, Per Røner takker af efter knap 22 år på posten. Nu skal der være tid til at nyde andre af livets gode sider.

Per Røner startede i den daværende Vallø Kommune i 1999, og fortsatte som kommunaldirektør for den nye Stevns Kommune i 2007.

‘Jeg har taget beslutningen for et stykke tid siden, og har også tilpasset tidspunktet, så Kommunalbestyrelsen i god tid inden næste valgperiode kan udpege min afløser. Det har helt overordnet været en stor fornøjelse at arbejde med de mange politikere og ansatte gennem så mange år. Udfordringerne har ind mellem været store, men vi er klart landet tilfredsstillende. Stevns har mange ildsjæle og dygtige folk. Det gælder både blandt borgerne og de mange foreninger, men også internt i organisationen, og jeg ønsker dem alle god vind, og takker for samarbejdet’, fortæller den afgående kommunaldirektør.

Borgmester, Anette Mortensen står nu overfor at skulle finde en ny, øverste embedsmand sammen med det ansættelsesudvalg, der bliver nedsat. Et udvalg, som får repræsentanter fra både kommunalbestyrelsen og forvaltningen.

‘Jeg vil godt takke Per for alle de år han dygtigt og med stor energi har stået i spidsen for Stevns Kommune. Som ny politiker for 7 år siden var det meget trygt at komme ind i kommunen, og som borgmester har jeg haft stor glæde af mit samarbejde med Per’, fortæller Anette Mortensen og tilføjer:

‘Det er en hektisk tid, vi skal finde en ny kommunaldirektør i. Coronakrisen er på ingen måde afsluttet og til efteråret venter et kommunalvalg. Jeg er dog meget fortrøstningsfuld og ser frem til, at vi sammen kan finde en ny topchef for kommunen, som vil stå i spidsen for den udvikling, som vi er på vej ind i de kommende år’.

Hvis Corona ellers tillader det, tager Stevns Kommune afsked med Per Røner ved en reception ultimo marts.

Ny kommunaldirektør

Med opsigelsen fra Per Røner går en rekrutteringsproces straks i gang. Målet er, at den nye kommunaldirektør starter den 1. april i god til inden kommunalvalget og den kommende valgperiode.

Sidst opdateret

17.12.2020

Se den originale nyhed fra Stevns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen