Ny chef for Kultur, Idræt og Fritid ansat i Sønderborg Kommune

Ny chef for Kultur, Idræt og Fritid ansat i Sønderborg Kommune

Morten Fogh er ansat som ny kultur-, idræts- og fritidschef i Sønderborg Kommune. Han kommer fra en stilling som chef for afdelingen Bibliotek, Borgerservice og Fritid i Horsens Kommune.

Morten Fogh afløser Nicolai Dupont Heidemann, som er blevet ansat som direktør i forvaltningen Kultur og Erhverv.
 
– Med Morten Fogh får vi en kompetent og erfaren chef på kultur-, idræts- og fritidsområdet, der i høj grad kan bidrage til, at vi når sikkert i mål med de store events, vi i Sønderborg Kommune står over for at skulle gennemføre de kommende år. Derudover vil Morten få en nøglerolle i at sikre, at de store ambitioner i vores politikker på de pågældende områder gennemføres i praksis i et tæt samarbejde med de mange dygtige aktører, kommunen har på kultur-, idræts- og fritidsområderne, siger direktør Nicolai Dupont Heidemann.
 
Morten Fogh bor i Aabenraa. Han har forud for sit nuværende chefjob i Horsens været bibliotekschef i kommunerne Herning, Vejle og Aabenraa, ligesom han har været vækst- og udviklingschef i Aabenraa Kommune.
 
Han siger:
– Sønderborg Kommune har store ambitioner, vilje og handlekraft på områderne kultur, idræt og fritid, og utroligt meget at byde på. Jeg glæder mig til at være med til at realisere ambitionerne og give kultur-, idræts- og fritidsområderne den centrale rolle i både borgeres, foreningers og turisters bevidsthed, som de fortjener.
 
Morten Fogh tiltræder i sit nye job den 1. november 2020.

Link til foto af Morten Fogh: 
https://mcusercontent.com/5f3762aadd5d312003cf9cc61/images/5c80f7dc-6175-485c-85dc-78fa0c9c7e24.jpg

Kontaktinformation:

Direktør Nicolai Dupont Heidemann, tlf. 20 25 99 33, mail: nihm@sonderborg.dk
 
Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top