HR- og arbejdsmiljøchef Aase Henriksen går på pension

Efter 20 år som i Sønderborg Kommune har HR- og arbejdsmiljøchef, Aase Henriksen, valgt at gå på pension. Det sker med udgangen af november 2021.

– Der har altid været masser af spændende opgaver, og det er min tid i Sønderborg Kommune et godt eksempel på. Jeg startede den 1. august 2001 i en nyoprettet stilling som vicekommunaldirektør med et stort ansvarsområde bl.a. økonomi, byrådssekretariat og Borgerservice. Så kom Strukturreformen, og det meste af 2006 fungerede jeg som kommunaldirektør i ”den gamle Sønderborg Kommune”. Fra 1. januar 2007 overgik jeg til at være HR-chef i ”ny Sønderborg Kommune”, og frem til i dag har jeg haft ansvaret for HR-området, som i perioder været suppleret med forskellige, andre kommunale stabsområder. Så jeg har aldrig kedet mig, siger Aase Henriksen, der fylder 65 år i oktober.

Som HR- og arbejdsmiljøchef er hun en del af kommunaldirektørens stabe, og kommunaldirektør Tim Hansen sender stor ros til Aase Henriksen.

– Jeg vil gerne sige kæmpe stor tak til Aase Henriksen for de over 20 år i Sønderborg Kommune. Hun er en kapacitet lokalt og nationalt, og det er en institution med en enorm historik og viden, der stopper, siger han. 

– Ultimo november – efter kommunalvalget – vil der blive taget stilling til, hvad der skal med stillingen ind i den nye byrådsperiode, siger kommunaldirektør Tim Hansen. 

Blå bog:
Aase Henriksen blev ansat i Sønderborg Kommune den 1. august 2001, altså for 20 år siden.
Hun blev ansat i en nyoprettet stilling som vicekommunaldirektør og havde ansvaret for Økonomi, Byrådssekretariat, Skat, Inkasso og Borgerservice.
Skat og Inkasso blev allerede i 2005 omfattet af Strukturreformen og blev overført fra kommunerne til Staten.
2006 blev det store strukturreform år i kommunerne. Det meste af 2006 fungerede Aase Henriksen som kommunaldirektør i ”den gamle Sønderborg Kommune”.
Fra 1. januar 2007 overgik hun til at være HR-chef i Sønderborg Kommune.
Fra 2007 og indtil i dag har Aase Henriksen haft ansvaret for HR-området som i perioder været suppleret med forskellige andre kommunale stabsområder: Økonomi, Løn, Kommunikation, Byrådssekretariatet og Analyseafdelingen.
I dag er titlen HR- og arbejdsmiljøchef i Sønderborg Kommune.
Inden ansættelsen i Sønderborg Kommune var Aase Henriksen ansat i det statslige beskæftigelsesområde i en årrække og siden 1994 som administrationschef på Sønderborg Sygehus.
Aase Henriksen er oprindeligt uddannet som cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 1985.
 

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen