Udbud af foranalyse på Den Grønne Boulevard

Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune ønsker at indhente tilbud på en foranalyse af Den Grønne Boulevard.

Foranalysen skal undersøge, hvorvidt der kan gennemføres en nedgravning af trafikken fra Bispeengbuen over Ågade, Åboulevarden og H.C. Andersens Boulevard til Amager, så der skabes en grøn kile på overfladen fra Bispeengbuen til Amager. Foranalysen består af indledende tekniske- og trafikale undersøgelser af en nedgravning og omdannelse af vejstrækningen og en grøn kile fra Bispeengbuen til Amager. Trafikmodelberegningerne i foranalysen skal som udgangspunkt gennemføres i Københavns Kommunes nye trafikmodel COMPASS. Foranalysen består også af økonomi og businesscase for projektet.

Til opgaveløsningen forventes rådgiver at have viden og kompetencer indenfor følgende fagområder: trafikplanlægning, trafikmodelberegninger, teknisk viden om tunnel- og vejanlæg, geologi, byrum, samt businesscases og finansieringsmodeller for større infrastrukturprojekter.

Materialet er tilgængeligt på udbudsportalen Mercell via nedenstående link. Det bemærkes, at ovenstående tidsfrister kan være ændret grundet tidsfristsforlængelser. Eventuel opdatering af tidsplan sker kun på Mercell.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen