FolkBALTICA aflyser i 2020

Udvalgsformand: Vi glæder os til folkBALTICA 2021

folkBALTICA har betydning for Sønderborg og grænselandet, siger Stephan Kleinschmidt.

Sønderborg Kommune modtager beskeden folkBALTICAs aflysning med beklagelse og forståelse. Stephan Kleinschmidt, der er formand for kommunens udvalg for kultur, idræt, handel og turisme, anerkender folkBALTICAs betydning for både Sønderborg og grænselandet.
– I år havde det været 16. gang, og temaet kredsede om 100-året for Genforeningen. Så folkBALTICA er jo kommet for at blive. Det er blevet en fast, stor begivenhed. Sønderborgerne har virkeligt taget festivallen til sig og fylder godt på stolene til de tre koncerter i her i kommunen. Billetsalget og tilkendegivelse om deltagelse har også i år været godt til koncerterne i Alsion, Gråsten Slotskirke og Nygård i Nørreskoven, udtaler Stephan Kleinschmidt.
– Vi holder fast i vores opbakning til folkBALTICA. Vi glæder os til 2021 og håber, at publikum vil vise samme stærke velvilje også til næste år, siger Stephan Kleinschmidt.
 
 

Kontaktinformation:

Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme, tlf. +45 – 27 90 02 17, mail: skl@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top