Enigt byråd har lavet budgetaftale for Sønderborg Kommune

Enigt byråd har lavet budgetaftale for Sønderborg Kommune

Alle partier i Byrådet (Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, Fælleslisten, Dansk Folkeparti og Venstre) har skrevet under på Sønderborg Kommunes budget for 2022, der netop er blevet offentliggjort.

”Attraktiv og aktiv kommune” hedder aftalen for Sønderborg Kommunes budget 2022, og der er i budgetaftalen fokus på, at Sønderborg kommune er en attraktiv kommune for både erhverv og bosætning. Det understøtter aftaleparterne gennem en lang række initiativer i kommunens byer og landsbyer.
 
Samtidig er det en budgetaftale med stort fokus på kommunens kerneopgaver for blandt andet børn, ældre samt handicap og psykiatri.
 
– Det er fjerde gang i denne byrådsperiode, at det er lykkedes at lave en budgetaftale, hvor alle partierne deltager, og det er jeg meget tilfreds med. På nogle af vores velfærdsområder er vi økonomisk udfordret, og derfor er jeg glad for, at vi endnu en gang har lavet et balanceret budget i Sønderborg Kommune. Hvor vi også de næste fire år sikrer en stabil drift og likviditet, skaber plads og rum til at investere i kommunens velfærdsområder, og samtidig kan vi også udvikle kommunens byer, siger Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen.
 
Budgettet vil blive endeligt behandlet i Byrådet på Byrådsmødet den 29. september 2021.
 
Du kan finde budgetaftalen for 2022 på dette link: https://sonderborgkommune.dk/budget

Kontaktinformation:

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top