Økonomiudvalgets udtalelse om forsinkelse af letbanen

Odense står sammen for de fynske soldaterveteraner

I løbet af oktober søsættes et unikt samarbejde, hvor OB, Odense Bulldogs, Odense Kommune og DIF Soldaterprojekt i fællesskab vil sætte fokus på de fynske soldaterveteraner. Det sker i forbindelse med OB’s hjemmekamp mod Randers FC søndag den 17. oktober og Odense Bulldogs’ hjemmekamp mod Herning Blue Fox den 8. oktober, men det sker også, når de to fynske sportsklubbers sponsorer samles til jobmatch med fynske soldaterveteraner torsdag den 14. oktober.

– I Odense har vi et fantastisk fællesskab, og derfor er vi også rigtig glade for, at vi sammen med vores lokale venner i Odense Bulldogs og Odense Kommune kan bakke op om DIF Soldaterprojekt. Jeg mener, det er et stærkt signal, når vi nu går sammen for at bakke op om projektet, og det understreger både vigtigheden og nødvendigheden af denne fælles indsats, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

Ved jobmatch får veteranerne mulighed for at blive klogere på jobmulighederne hos sponsorerne i OB og Odense Bulldogs, der alle samles til jobmatch på Nature Energy Park, mens Odense Kommune bidrager med jobkonsulenter for at sikre de bedst mulige match. 

– Vi skylder veteranerne den allerbedste støtte, som vi overhovedet kan give dem. Det er fedt, at OB og Odense Bulldogs vil bruge sportens fællesskab i den gode sags tjeneste, så vi sammen med virksomhederne kan hædre veteranerne – og forhåbentlig hjælpe nogle af dem i job, siger beskæftigelses- og socialrådmand Brian Dybro.

Samarbejdet markeres første gang fredag den 8. oktober, hvor Odense Bulldogs går på isen for de danske veteraner i forbindelse med deres opgør mod Herning Blue Fox. I forbindelse med kampen sælges der pins og lodder, hvor to heldige vindere kan vælge en kampbåren og signeret spillertrøje. Alt overskud fra aktiviteterne går ubeskåret til de danske soldaterveteraner.

– I Odense står vi sammen om vores veteraner, og det afspejler sig i høj grad i dette samarbejde. Det er glædeligt at vi i samarbejde med OB og Odense Kommune i fælles flok går sammen om projektet med veteraner og i fællesskab bidrager til at skabe flere jobmuligheder for dem, siger adm. direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen og tilføjer:

– Vi har alle en forpligtelse og et ansvar for vores soldater. Derfor er det også vigtigt, og det betyder meget for os, at vi kan medvirke til at skabe en bedre tilværelse for veteranerne. Vi håber og tror på, at denne indsats – kombineret med et øget fokus på netop denne gruppe – kan skabe flere muligheder for vores veteraner.

Markeringen slutter ved OB – Randers FC søndag den 17. oktober kl. 14.00, hvor OB spiller i en særlig trøje dedikeret til de danske soldaterveteraner. Kamptrøjerne vil efterfølgende blive bortauktioneret via www.lauritz.com, hvor pengene ubeskåret går til at skabe bedre forhold til de danske soldaterveteraner.

Veteraner, der ønsker at deltage i jobmatch, kan melde sig til på linket her. 

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen