Årets kalender for naturen er udkommet

Anemonerne er begyndt at blomstre, og sanglærken synger. Det er forår, og det betyder også, at dette års Naturkalender for 2023 er udkommet i Sønderborg Kommune.
 
– Dette års Naturkalender indeholder 42 spændende, interessante og lærerige tur om vores lokale natur. Ture med engagerede naturfolk som vil gøre os klogere på vores natur samt vise os nye sider af naturen og bringe os ud på nye lokaliteter, siger Tom Hartvig Nielsen, formand for Udvalget for Bæredygtighed og Landdistrikter. 

Naturkalenderen viser kun er et udpluk af alle de naturture, som afholdes af Naturvejlederne og de grønne foreninger.
 
Sønderborg Kommune har en af landet længste kyststrækninger med over 250 km kystlinje. Det er en kommune med fed lerjord i øst og let sandjord i vest. Dybe skove og åbne vider skaber sammen med istidslandskabet en utrolig interessant og varietet natur.
 
– Naturen er en del af vores ”DNA” her i kommunen og med Naturpark Nordals, 9 Blå Flag strande samt denne flotte Naturkalender så bliver det et spændende år med masser af muligheder for at kunne ud i naturen, fortæller Charlotte Riis Engelbrecht, næstformand for Udvalget for Bæredygtighed og Landdistrikter. 

Naturkalenderen kan downloades på Naturvejledernes hjemmeside, fås på Turistkontoret samt Biblioteket. Det kan også findes på Naturvejledernes Facebookside. Se mere på: www.naturvejlederne.dk

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top