Vaccinationer på plejecentre

Snart åbner Region Midtjylland midlertidige pop-up vaccinationssteder i en række kommuner, og også i Norddjurs i Grenaa Idrætscenter på Ydesvej 2

Snart åbner Region Midtjylland midlertidige pop-up vaccinationssteder i en række kommuner, og også i Norddjurs i Grenaa Idrætscenter på Ydesvej 2.

Forventet åbning er mandag den 1. februar og målgruppen er dem, som skal revaccineres – det vil sige personer, som har fået 1. stik, og som nu skal have stik nr. 2, og hvor der er gået mindst 21 dage siden første stik.

Dem, som selv kan booke og transportere sig selv, vil kunne booke på vacciner.dk. Skal man have hjælp af kommunen til vaccination og kørsel, kontakter vi jer telefonisk.

Det bliver de praktiserende læger, som står for vaccinationerne og kommunens personale, der står for modtagelse og observation.

Vi er i gang med at indrette Grenaa Idrætscenter til opgaven med vaccinationsrum, venteområde med god afstand mellem pladserne osv.

Det midlertidige vaccinationscenter vil være åbent i uge 5 og 6. Der arbejdes på at finde en mere permanent løsning, så også de næste målgrupper kan vaccineres lokalt.

Nyhedsdato: 28.01.2021

 

Se den originale nyhed fra Norddjurs Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen