Norddjurs' store event er blevet endnu større

Ved Landbrugsmessen, Gl. Estrup d. 28. og 29. maj er der en helt ny spændende attraktion på programmet i år.

’Spisekammeret’ slår nemlig dørene op for første gang, og det er fyldt op med lækkerier, Michelin-stjerner og kendte kokke.

Landbrugsmessen, Gl. Estrup har for vane at forkæle sine besøgende med en masse spændende oplevelser. Men i år er der lige blevet skruet en ekstra tand op for lækkerierne i programmet. For i år har maden også indtaget Landbrugsmessen, som får besøg af mange kendte kokke og tv-personligheder.

Udover den nye attraktion ‘Spisekammeret’ vil der være spændende stande med fremvisning og mulighed for gode handler, dyrskue, fremvisning af veteranbiler, børnedyrskue og traktortræk – for blot at nævne nogle af de kendte favoritter.

279031820 6285335248756 4513424979455118494 N

Læs hele pressemeddelelsen fra Landbrugsmessen her:

Læs mere om Landbrugsmessen og de mange spændende oplevelser her:

Fotos:

Nyhedsdato: 10.05.2022

Se den originale nyhed fra Norddjurs Kommune

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.