KunstSpor 2021 – 41 kunstnere åbner dørene!

I weekenden 2. – 3. oktober åbner 41 kunstnere på Djursland deres atelierer og værksteder for besøgende i forbindelse med KunstSpor 2021.

I år præsenteres billedkunst, skulptur, keramik, tekstil, glas og smykker, så der er noget for enhver smag og interesse.

Udover de åbne værksteder kan man på Pavillonen i Grenaa og på Tinghuset i Ebeltoft se to fælles præsentationsudstillinger, hvor alle kunstnere er repræsenteret med et værk. Ved et besøg på disse udstillinger kan man danne sig et forhåndsindtryk af de kunstnere, der deltager i KunstSpor.

Der er gratis adgang til begge udstillinger.

KunstSpor er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor kunstnere på Djursland i samarbejde med Norddjurs kommune og Syddjurs kommune og med støtte fra Kulturpuljen i Syddjurs kommune viser det rige kunstnermiljø, der findes på Djursland.

Tilrettelæg dit eget Kunstspor!

Alle kunstnere er præsenteret i en folder, som man kan hente både på kommunernes biblioteker, i Pavillonen i Grenaa og på Tinghuset i Ebeltoft samt på turistkontoret i Grenaa og på Turistkontoret på Fregatten i Ebeltoft. Man kan også se og hente både folder og plakat på WWW.KUNSTSPOR.DK.

Folderen indeholder navne og adresser samt webadresser på de kunstnere, der deltager, så man som besøgende har mulighed for at hente inspiration til at tilrettelægge sit helt eget KunstSpor rundt til de kunstnere, som man ønsker at besøge.

Sidste år tog rigtig mange imod tilbuddet, og det håber vi også sker i år, for det er en unik mulighed for at møde kunstnerne i deres eget miljø og få en spændende weekend med fokus på kunsten.

I de åbne værksteder og atelierer kan man få indblik i processen med at skabe kunstværker, og man kan få en god snak med de enkelte kunstnere, der gerne vil fortælle om deres kunst. Der er åbent fra 10.00 – 17.00 begge dage.

Det er samtidig en god lejlighed til at komme en tur rundt på vores dejlige Djursland og måske opdage nye hjørner og skønne steder. Det er jo i mange tilfælde den fantastiske, varierede og smukke natur, der omgiver os her på Djursland, der er med til at inspirere de mange kunstnere, der har slået sig ned her.

KunstSpor finder sted samme weekend som det regionale søsterprojekt ”Spor Kunsten”, hvor 17 kunstnere fra Djursland deltager. Så den 2. og 3. oktober står i den grad i kunstens tegn.

Du kan møde disse kunstnere i årets KunstSpor:

Anders Gjerding Geertsen, Annette Bredstrup, Annette Hoff-Jessen, Bent Vinkler, Bente Elisabeth Endresen, Bente Lyhne, Berit Marlene Hougaard, Bettina Vahle, Bodil Bjergbæk, Dorte Løkke Rasmussen, Elín Stefánsdóttir, Eva Maria Larsson, Hanne Dammeyer Kierdorf, Hans Chr. Rød, Helga Kristmundsdóttir, Helle Fibiger, Helle Kjærulf, Inge Hacke, Ingegerd Lagerlöf Spanner, Inger Lise Aarup, Johanne Petersen, Karen Liengård, Karina Asta Jensen, Ketty Steffensen, Kirsten Hjørne, Lars Ibsen, Lis Juul Jensen, Lis Kohl, Lisbeth Graae, Lone Kaalby, Malene Møller-Hansen, Margith Kostending, Mei-Mei Foo, Nina Barrett, Poul Kjær, Thomas Lyster, Torben Klostergaard, Trine Guld, Troels Kvorning, Uffe Christoffersen, Aase Kvorning

Faktaboks:

Åbne værksteder i weekenden 2. og 3. oktober begge dage 10.00 – 17.00
Fællesudstillinger i:

Pavillonen, Kærvej 11, 8500 Grenaa – 20.09. – 01.10. Man – tors 8-16, fre 8-13
Tinghuset, Torvet 5, 8400 Ebeltoft – 25.09. – 03.10. Alle dage 11-16

Se mere på www.kunstspor.dk.

Nyhedsdato: 24.09.2021

 

Se den originale nyhed fra Norddjurs Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top