I Grenaa rykkes grænserne for virksomheders digitale designs med spilteknologier

I Grenaa rykkes grænserne for virksomheders digitale designs med spilteknologier

I Grenaa rykkes grænserne for virksomheders digitale designs med spilteknologier.

Torsdag d. 6. maj deltager Norddjurs Kommune sammen med 3D College Denmark og Dania Games med et spændende arrangement om, hvordan de to uddannelsesinstitutioner i Grenaa har hjulpet virksomheder i forskellige brancher med at anvende spilteknologier og spilmekanismer til at skabe oplevelsesbaseret og brugervenlige digitale løsninger.

Det foregår som en del af festivalen Internet Week Denmark i Aarhus, organiseret af Digital Lead. Pga. COVID-19 bliver indslaget live streamet fra Filmbyen i Århus kl. 16:30-18:00.
To virksomheder, Plan Disc og Alchemist, kommer og fortæller, hvordan deres behov for interaktivt og levende digitalt design blev løst med hjælp fra 3D College og Dania Games’ ekspertise i 3D-grafik og spilmekanismer.

Plan Disc, placeret i Brabrand, udbyder et digitalt værktøj til planlægningsprocessen hos virksomheder og organisationer med deres interaktive og digitale årshjul. Årshjulet indeholder spilmekanismer – gamificering – som Dania Games i Grenaa med deres ekspertviden og skarpe kompetencer inden for spiludvikling, har hjulpet med at udvikle og integrere for virksomheden.

Alchemist er en 2-stjernet michelin-restaurant, placeret på Refshaleøen i København. Restauranten tilbyder ikke bare god mad, men sansemættede oplevelser. Til det har 3D College akkompagneret dem med specialister i 3D grafik og spilmotorer til at skabe grafiske oplevelser for besøgende.

Ønsker man at blive inspireret til og oplyst om, hvordan spilteknologi kan rykke grænser for virksomheder i alle brancher, kan man tilmelde sig arrangementet ved at klikke på linket nederst i artiklen. Bemærk, at man skal oprette en konto for at kunne få linket til live streamet.

For yderligere oplysninger kontaktes projektleder på arrangementet Dorete Schmidt Rindom, Djurs Consulting, på dorete@djursconsulting.dk, campuschef på Dania Games, Jonatan Yde på jyd@eadania.dk eller afdelingsleder på 3D College Alex Porsborg på atp@videndjurs.dk.

Nyhedsdato: 05.05.2021

 

Se den originale nyhed fra Norddjurs Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen