Ekstra midler til Grenaa Marineforenings Buddy gruppe

TrygFondens akutpulje har støttet Grenaa Marineforenings Buddy gruppe med et pænt beløb ud af den 30 millioner store ekstraordinære akutpulje.

Puljen har til formål at understøtte den hjælp, som mange organisationer og foreninger lige nu giver til mennesker med særlige behov under den aktuelle situation med corona-smitte i samfundet.

Marineforeningens støttende indsats vil rette sig særligt mod udsatte ældre personer, herunder veteraner med PTSD i Norddjurs Kommune, og vil ske i form af telefonsamtaler, mail eller besøg af en uddannet buddy.

Kontakten til de udsatte vil ske, dels som opsøgende arbejde, personer der ringer på den døgnåbnet vagttelefon eller gennem henvisning fra borgerne og kommunen. Midlerne vil også kunne blive anvendt til at sende en lille hilsen eksempelvis i form af en buket blomster eller en gavekurv fra den lokale købmand.

Der er mange der i deres langvarige isolation og ensomhed har praktiske og psykiske problemer, de døjer med, herunder bare et ønske om at tale med en, der er god til at lytte.

Det er her en buddy kan gøre en forskel. Personen er ikke psykolog men ekspert i at lytte sig ind til problemet, som den enkelte ofte ikke selv kan se en løsning på. Kontakten og selve dialogen sker selvfølgelig med stor fortrolighed.

Evt. spørgsmål kan indtil videre rettes til:

Peter Schack Poulsen
Tlf.: 29 43 50 66
Mail: psp@djurs.net

Nyhedsdato: 27.04.2020

 

Se den originale nyhed fra Norddjurs Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top