Digitalt informationsmøde om igangsætning af planlægning for opstilling af solceller ved Meilgaard.

Copenhagen Green Energy A/S har ansøgt om tilladelse til etablering og opstart af planlægningen for etablering af 3 solcelleanlæg ved henholdsvis Fjellerup, Fjellerup Strand samt Meilgaard Gods.

På grund af Covid19 afholdes informationsmødet digitalt. Mødet afholdes mandag den 23. november 2020, kl. 17-19.

Program for mødet er:

• Velkomst v/, Borgmester Jan Petersen, Norddjurs Kommune
  • Myndighedsarbejde v/, Byg og Miljø, Norddjurs Kommune
  • Copenhagen Green Energy A/S fortæller om projektet
  • Spørgsmål, bemærkninger og debat
  • Opsamling og afslutning v/, Formand for Miljø- og teknikudvalget Jens Meilvang, Norddjurs Kommune

Du kan få adgang til det digitale informationsmøde via dette link:

Du kan også deltage via telefon:

Møde-id: 616350

Det digitale møde er åbent fra kl. 16.30, så forsøg gerne at tilgå mødet i god tid.

Hvis du oplever problemer, kan du forsøge at kopiere linket over i en ny browser.

Nyhedsdato: 13.11.2020

Se den originale nyhed fra Norddjurs Kommune