Borgerservice åbner også i Auning og Ørsted for personlige henvendelser med tidsbestilling.

Du kan nu bestille tid til en personlig henvendelse vedrørende pas, kørekort, NemID, helbredstillæg, boliglån, lægeskift, flytning, mv. i både Grenaa, Auning og Ørsted.

Du bestiller tid via Norddjurs Kommunes hjemmeside døgnet rundt eller via telefon 70 20 00 00 til Den Digitale Hotline, der har åbent mandage til torsdage fra kl. 8.00 til 20.00, fredage fra kl. 8.00 til 16.00 og søndage fra kl. 16.00 til 20.00.

For at undgå kødannelse ved personlig henvendelser er der ikke mulighed for at blive betjent uden tidsbestilling.

Nyhedsdato: 29.05.2020

Se den originale nyhed fra Norddjurs Kommune