Asfaltarbejder i Auning i uge 40 og 41

Fra tirsdag morgen den 5. oktober til fredag den 15. oktober bliver dele af trafikken igennem Auning omlagt i perioder grundet asfaltarbejder.

PEAB Asfalt skal i år asfaltere flere veje i Auning. Det drejer sig om Juelsgårdsvej, Kirkevej, Kirkegade, samt en del af Centervej foran Auning Apotek og Super Brugsen. Disse veje forventes at blive asfalteret i slutningen af denne uge.

Udover disse veje skal strækningen fra lyskrydset ved Århusvej/Vestergade mod Tårup frem til omkring byskiltet også asfalteres.

Det drejer sig om følgende veje, Nørregade, Juelsgade, Kirkegade og Tårupvej i Auning.
PEAB starter tirsdag den 5.oktober med at bortfræse det gamle slidlag hvorefter der udlægges et nyt slidlag.

Der vil derfor i uge 40 og 41 være perioder med vejlukninger grundet asfaltarbejder.
Bilister henvises til at følge skiltningen for omkørsel.

Yderligere oplysninger:

Stig J. Jensen, Vejingeniør og projektleder, tlf.: 89 59 40 08 – sjj@norddjurs.dk

Nyhedsdato: 05.10.2021

Se den originale nyhed fra Norddjurs Kommune

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.