Strandrensningslaug i Greve bliver snart en realitet

strandrensning_top

Kontakt

Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening

Tlf.43 97 97 97

Strandrensningslaug i Greve bliver snart en realitet

Greve Kommune går nu i gang med at etablere et strandrensningslaug sammen med borgerne.

Byrådet i Greve godkendte på det seneste byrådsmøde en procesplan for etablering af et strandrensningslaug. Ifølge planen kan det nye strandrensningslaug blive en realitet i efteråret 2017.

Arbejdet med at etablere strandrensningslauget starter allerede i april måned, hvor Greve Kommune vil indgå i dialog med relevante borgergrupper. Her skal parterne præcisere, hvordan et strandrensningslaug i Greve konkret skal fungere, og dialogen skal efterfølgende munde ud i et sæt vedtægter for det nye laug.

Borgmester Pernille Beckmann ser frem til det kommende arbejde, og glæder sig over det store engagement, som borgerne har vist i forbindelse med oprettelsen af strandrensningslauget.

”Vi havde et borgermøde i december, hvor der var stor opbakning til at danne et strandrensningslaug, som sammen med kommunen står for strandrensningen. Det glæder mig rigtig meget, for jeg tror, at et strandrensningslaug kan bidrage væsentligt til, at vi får en pæn og ren strand”, siger hun.

Ifølge procesplanen skal strandrensningslaugets vedtægter godkendes af byrådet i august måned. Efterfølgende vil Greve Kommune atter indgå i dialog med borgerne om eventuelle ændringer i vedtægterne. Kommunen forventer, at lauget bliver endelig stiftet i oktober måned.

Greve Kommunes udgifter til strandrensning er fra 2017 på 2 millioner kroner.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen