Ny direktør er selv Greveborger

Thune

Ny direktør er selv Greveborger

Greveborgeren Jakob Thune bliver ny direktør i Greve Kommune. 

Byrådet besluttede mandag aften at ansætte 41-årige Jakob Thune som ny direktør i Greve Kommune. Jakob Thune kommer fra en direktørstilling i Vordingborg Kommune, hvor han har været de seneste tre år.  

“Jeg er meget glad for, at jeg nu får mulighed for at arbejde for den kommune, som jeg kender så godt. Greve Kommune er en meget veldrevet kommune, og jeg glæder mig til at bidrage til kommunens fortsatte udvikling til gavn for borgere og virksomheder”, siger den kommende direktør. 

Jakob Thune er selv opvokset i Greve, og han bor fortsat i kommunen med sin familie.

Skaber nye løsninger

Jakob Thune er uddannet cand. scient.pol. Han har tidligere været ansat som konsulent i Kommunernes Landsforening, særlig rådgiver i Justitsministeriet og centerchef i Greve Kommune.  

Kommunaldirektør Claus Thykjær ser frem til samarbejdet. 

“I ansættelsesudvalget var vi enige om, at Jakob Thune er det rigtige valg til stillingen. Han forstår værdien af det, vi allerede kan i Greve. Samtidig er han også dygtig til at udvikle og skabe nye løsninger”, siger Claus Thykjær. 

Jakob Thune begynder arbejdet den 1. april. Han afløser Henrik Harder, der er blevet kommunaldirektør i Dragør. 

Jakob Thune er gift med Eje Andersen, og de har to drenge på syv og ni år sammen. I fritiden er han fodboldtræner i Greve Fodbold. 

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen